Levesek,sültek,tészták és más ételek tálalásához készülnek.
Minden esetben kézi korongolással,károsanyagmentes mázakkal, legalább kétszer égetve / második égetés 1000 fok felett/készülnek.
:: Ăra - vĂĄltozĂł::
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
Levesek,sültek,tészták és más ételek tálalásához készülnek.
Minden esetben kézi korongolással,károsanyagmentes mázakkal, legalább kétszer égetve / második égetés 1000 fok felett/készülnek.
:: Ăra - vĂĄltozĂł::
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |